Uitmuntend
8

Ieder jaar is het weer raak: je moet de belastingaangifte invullen. Dit handige programma berekent gratis hoeveel je terugkrijgt van de Belastingdienst. Let wel, deze versie behandelt de aangifte over 2009.

Het invullen van je inkomstenbelasting is een stuk eenvoudiger dankzij dit programma. Met de jaaropgave bij de hand, vul je jouw gegevens in en deze applicatie maakt alle berekeningen. Weet je een antwoord niet, dan klik je op het vraagteken voor uitleg. Eenmaal ingevuld, stuur je het direct per elektronische post op. Zo weet je zeker dat het goed aankomt.

Ook voor het wijzigen van bijvoorbeeld je rekeningnummer gebruik je voortaan deze software. Wederom vul je alle gevraagde informatie in en verstuur je het met een druk op de muisknop. Vertrouw je het niet helemaal, dan print je het in een duidelijk overzicht uit, zodat je te allen tijde bewijs hebt van je aangifte of wijziging.

Woon je niet in Andorra of Monaco, dan zul je toch echt je belastingaangifte in moeten vullen. Met deze applicatie is dat echter zo gepiept. Of je geld terugkrijgt hangt natuurlijk van je eigen situatie af.

Aangifte inkomstenbelasting

Download

Aangifte inkomstenbelasting 2009

Beoordelingen about Aangifte inkomstenbelasting

Promotie×