anonymoX for Chrome

anonymoX for Chrome 1.2.6

Surf anoniem met Chrome

anonymoX voor Chrome is een invoegtoepassing waarmee u snel, anoniem door een klik op een knop kunt bladeren .

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Zeer eenvoudig in gebruik
  • Kies tussen geografische locaties
  • Over het algemeen erg snel

TEGEN

  • Niet erg flexibel

anonymoX voor Chrome is een invoegtoepassing waarmee u snel, anoniem door een klik op een knop kunt bladeren .

Als je je zorgen maakt over online privacy , is anonymoX een goede optie. Indien ingeschakeld, kunt u een willekeurig IP-adres kiezen, cookies verwijderen en uw openbare IP-adres bekijken, allemaal met het oog op een net iets veiliger leven op internet.

Het probleem met veel IP-hiders en proxies is dat ze ingewikkeld zijn om in te stellen en het browsen aanzienlijk kunnen vertragen. Niet zo met anonymoX. Het installeert net zo eenvoudig als een normale Chrome-invoegtoepassing en schakelt automatisch een willekeurige " identiteit " in. Door op het pictogram anonymoX naast de adresbalk te klikken, kunt u een specifieke identiteit kiezen uit de verstrekte lijst, waaronder Amerikaanse, Europese en Aziatische IP's.

anonymoX gaat nog een stapje verder door u ook behulpzaam te zijn bij het verwijderen van uw cookies bij het verlaten van een website of bij het wijzigen van identiteiten, waardoor wordt voorkomen dat die site u herkent. Met de app kun je ook schakelen tussen zijn eigen service en Tor , en je kunt anonox-informatie inschakelen in de onderste add-onbalk, om aan te geven op welke identiteit je momenteel bent aangesloten en welk IP-adres publiek zichtbaar is. Als u op deze informatie klikt, kunt u deze wijzigen.

anonymoX is een goede kleine dienst, hoewel niet bijzonder flexibel. De configuratie-opties zijn vrijwel beperkt tot wat u ziet in de interface, maar dit betekent natuurlijk dat de service heel eenvoudig te gebruiken is. Met de meeste identiteiten vonden we ook dat anonymoX behoorlijk snel was, maar zoals altijd waren sommige locaties langzamer dan andere, met name bij het kiezen van de VS.

Als u op zoek bent naar informele en zeldzame IP-verberging bij het gebruik van Chrome, is anonymoX een goede gratis optie. U kunt altijd upgraden naar de premiumservice, maar als u iets meer gedetailleerde en / of configureerbare anonimisering zoekt, raden we u aan ergens anders te zoeken .

Gratis, casual anonimisering, anonymoX is een geweldig, eenvoudig te gebruiken Chrome   tool.

anonymoX for Chrome

Download

anonymoX for Chrome 1.2.6

Beoordelingen about anonymoX for Chrome

Promotie×