ARK Survival Evolved

ARK Survival Evolved voor Android

Is dit het ultieme dinosaurusspel hier?

ARK: Survival Evolved is een game voor dinosaurussen en overlevingen voor pc die momenteel beschikbaar is via Early Access op Steam. Early Access is een soort demo die geleidelijk wordt uitgebreid met nieuwe inhoud, maar helaas kunt u deze niet gratis downloaden.

Lees de volledige beschrijving

ARK: Survival Evolved is een game voor dinosaurussen en overlevingen voor pc die momenteel beschikbaar is via Early Access op Steam. Early Access is een soort demo die geleidelijk wordt uitgebreid met nieuwe inhoud, maar helaas kunt u deze niet gratis downloaden.

Welkom bij Jurassic ARK

ARK: Survival Evolved lijkt meer op Minecraft dan Het bos : zonder al te veel details te kennen, kom je op een eiland vol met dinosaurussen. Je missie is om te ontdekken wat er is gebeurd terwijl je samen met andere gebruikers probeert te overleven, aangezien ARK een spel is met Online-modus . Hiertoe zal je op zoek gaan naar middelen, nieuwe objecten maken met een crafting-systeem , structuren en schuilplaatsen bouwen ... maar deze keer zal je kleine houten hutje niet van veel nut zijn tegen het stampen van een T-Rex.

De aanwezigheid van dinosaurussen onderscheidt ARK van andere soortgelijke spellen, zoals The Long Dark en het eerder genoemde The Forest. Het is alsof je in je eigen versie van Jurassic Park leeft! Een onderwaterexpeditie kan worden onderbroken door het verschijnen van een megalodon. Tem een ​​pterodactyl (jawel, je kunt dinosaurussen temmen!) En de lucht veroveren. Of bewapen jezelf tot de tanden voor het geval een pakje velociraptors je aanvalt in de jungle .

Wat betekent Early Access eigenlijk?

Ben je geïntrigeerd? Wil je ARK downloaden: Survival Evolved precies deze seconde? Ten eerste een waarschuwing: ARK: Survival Evolved bevindt zich in Early Access . De game heeft niet veel inhoud, sommige afspeelbaarheidssystemen werken niet en er zijn hier en daar fouten. Het is mogelijk dat jij en je vrienden worstelen om een ​​T-Rex te doden om zijn huid te krijgen, alleen voor de dinosaurus om naar de hemel op te stijgen en in een onbereikbare prijs te veranderen.

Nog een belangrijke waarschuwing: ARK: Survival Evolved is nog steeds verschrikkelijk geoptimaliseerd. Als u geen krachtige pc hebt , zult u waarschijnlijk door schokken moeten lijden en bevriezen. Als u een low-end pc heeft, raden we u aan te wachten tot de ontwikkelaar de optimalisatie van dit dinosauruseiland heeft voltooid.

Heb je alle waarschuwingen gelezen en nog steeds vraagt ​​je avontuurlijke hart je om dit eiland te bezoeken? Ga dan maar door! Download ARK: Survival Ontwikkel en geniet terwijl je ziet hoe deze veelbelovende dinosaurusgame evolueert om te overleven in een genre dat gevuld is met zware concurrentie.

ARK Survival Evolved

Download

ARK Survival Evolved 1.0.62

Beoordelingen about ARK Survival Evolved

Promotie×