AudioThief

AudioThief

Sla audio uit YouTube-video's op als mp3

VOOR

  • Eenvoudig in gebruik
  • Snelle omzetting & download
  • Geen verlies van geluidskwaliteit

TEGEN

  • Download van videobestand werkt niet
  • Slechte Nederlandse vertaling

Uitmuntend
8

Met de gratis webapplicatie AudioThief sla je vanuit je browser de audio uit een YouTube-filmpje op als mp3'tje. Luister je graag naar een live-opname van je favoriete liedje, dan zet je deze nu op je iPod of in je pc's muziekspeler.

Er bestaat een hele rits YouTube-converters voor audio én video, waaronder bijvoorbeeld aTube Catcher en Free YouTube to MP3 Converter. Deze programma's vereisen een installatie; AudioThief daarentegen gebruik je gewoon vanuit je webverkenner.

De uitvoering kan niet eenvoudiger: je plakt de URL (het webadres) van de video in de (ontzettende) grote witte balk en klikt vervolgens op Convert. AudioThief verwerkt de data achter de schermen en spoedig krijg je bericht dat je nieuwe bestand gereed is. Je klikt nog één maal en vervolgens begint de download.

De kwaliteit van de uitvoer is uitstekend; dat wil zeggen, er is geen verlies van kwaliteit ten opzichte van de oorspronkelijke audio. Op de 'post-conversie' pagina - waar je de mp3 downloadt - geeft AudioThief je ook de optie de video als flv-bestand (flash) te downloaden. Bij onze test werkte deze optie echter totaal niet.

AudioThief heeft wel enkele imperfecties, zoals een niet werkende video-download en een slechte Nederlandse vertaling. Kom je echter alleen voor mp3'tjes van de audio uit YouTube-filmpjes, dan zit je helemaal goed met AudioThief.

AudioThief ondersteunt de volgende formaten

FLV, MP3

AudioThief

Naar de site

AudioThief

Beoordelingen about AudioThief

Promotie×