Bitdefender Total Security

Bitdefender Total Security 2015 18.11.0.837.104917

BitDefender beschermt je computer

VOOR

  • Goede bescherming
  • Vergt weinig van het systeem
  • Duidelijke interface

TEGEN

  • Tergend langdurige installatie

Excellent
9

BitDefender Total Security is een totaalpakket waarmee je jouw computer schoonhoudt. Er zijn talloze virussen die je computer aantasten. Bescherming is dus noodzakelijk.

BitDefender Total Security heeft een aantrekkelijk menu waarin je een duidelijk overzicht van alle opties krijgt. In vergelijking met BitDefender Antivirus biedt BitDefender Total Security veel meer: online back-up, ouderlijk toezicht, firewall en anti-spam. Tevens krijg je een uitgebreide helpfunctie. Vooral gamers zullen dit programma waarderen daar het weinig geheugen opeist tijdens het scannen.

De installatie van BitDefender Total Security duurt belachelijk lang. Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken en daar laten de makers een flinke steek vallen. Het is namelijk een goedwerkende applicatie, maar wij zijn erg teleurgesteld over de vele keren opnieuw opstarten en het overdreven aantal te verrichten handelingen tijdens de installatie.

BitDefender Total Security is een goede beveiliging voor je computer. Om je computer te beschermen moet je echter wel eerst door een kist zure appels heen bijten. De installatie duurt zo lang dat de moed je snel in de schoenen zakt. Wat dat betreft raden we je liever het gratis Avast! Home aan.

Bitdefender Total Security

Download

Bitdefender Total Security 2015 18.11.0.837.104917

Beoordelingen about Bitdefender Total Security

Promotie×