Cisco AnyConnect Secure Mobility Client

Cisco AnyConnect Secure Mobility Client voor Windows

Next-Gen VPN dat zich onderscheidt van de menigte

Cisco AnyConnect Secure Mobility Client is de beveiligingsapplicatie van Cisco Systems met ondersteuning voor VPN-clients. Het vervangt de vroegere Cisco VPN Client.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Veilig
  • Ondersteunt zowel IPsec als SSL
  • Niet alleen beperkt tot het aanbieden van VPN-toegang

TEGEN

  • De softwarenaam is lang en verwarrend
  • Mogelijk te veel functies ingebouwd in één

Cisco AnyConnect Secure Mobility Client is de beveiligingsapplicatie van Cisco Systems met ondersteuning voor VPN-clients. Het vervangt de vroegere Cisco VPN Client.

VPN-functionaliteit

De beveiliging die VPN-verbindingen bieden, is handig, vooral wanneer u openbare netwerken en internethotspots gebruikt om zaken gedaan te krijgen. Cisco AnyConnect Secure Mobility Client-functies op Mac OS X-, Windows 7-, Windows 8-, Windows 10- en ook Linux-systemen. Met de VPN-component van de klant kunnen eindgebruikers keuzes maken om de VPN automatisch opnieuw te verbinden wanneer de verbinding wordt verbroken. Het biedt ook toegang tot lokale netwerken tijdens niet-gesplitste tunnelsessies. En blokkeert verbindingen met onbekende, niet-vertrouwde servers. Er is ook een mobiele-appvariant van deze tool, die gratis kan worden gedownload op iOS, Android en ook de Appstore van Amazon.

Installeren en gebruiken van de VPN

Als u Cisco AnyConnect Secure Mobility Client wilt gebruiken, moet u de software installeren en een profiel configureren voor elke serververbinding. Om te werken, hebben de profielen server-side VPN-ondersteuning nodig. Doorgaans pakken universiteiten en bedrijven in vooraf geconfigureerde profielen in als onderdeel van hun software-installatiepakketten. Wanneer de VPN-client wordt gestart, verschijnt er een venster met een catalogus met geïnstalleerde profielen. Om een ​​nieuwe VPN-sessie te starten, moet u een profiel uit de catalogus kiezen en op de knop Verbinden klikken. U wordt vervolgens gevraagd om uw inloggegevens op te geven om het authenticatieproces te voltooien.

Cisco AnyConnect Secure Mobility Client

Download

Cisco AnyConnect Secure Mobility Client 4.5

Beoordelingen about Cisco AnyConnect Secure Mobility Client

Promotie×