Facebook

Facebook

Toegang tot Facebook vanaf Windows Phone 7

VOOR

 • Heldere menu's
 • Foto's uploaden vanuit albums
 • Facebook video's bekijken

TEGEN

 • Chat ontbreekt

Goed
7

Met Facebook voor Windows Phone 7 neem je het populaire sociale netwerk mee op vakantie of naar de bakker om de hoek! De gratis applicatie deelt Facebook op in handige schermen, waardoor je overzichtelijk updates post, foto's uploadt of je profiel bijwerkt.

Ook in de Oostenrijkse Alpen stuur je gemakkelijk een foto of status-update het net op. Met Facebook voor Windows Phone 7 is het appeltje-eitje. Heb je een goede 3G-verbinding en ben je niet vies van een beetje roamen (het zoeken naar en verbinding maken met netwerken) in het buitenland, dan brengt deze applicatie je sociale netwerk dichterbij.

Facebook voor Windows Phone 7 toont alle updates in categorieën bovenin het scherm, met onder andere je profiel, vrienden, je inbox evenementen en foto's. Open je een fotoalbum, dan voeg je eenvoudig een afbeelding uit je het album van je Windows Phone 7 toe. De chatfunctie, zoals we die zien in de Android en iPhone versies van Facebook is grote afwezige in de mooie interface: je bent hier beperkt tot het maken van 'comments' en 'likes'.

Facebook voor Windows Phone 7 brengt het sociale netwerk op stijlvolle wijze naar je Windows telefoon. Dit resulteert in snellere updates en plaatsing van foto's op je digitale smoelenboek met een tikje hier en een veegje daar. Facebook voor Windows Phone 7 maakt updaten leuk en gemakkelijk, waar je ook bent.

Beoordelingen about Facebook

 • Anonymous

  door Anonymous

  Niet bruikbaar.
  App enkele keren gebruikt en loopt vast. Wil niet downloaden, terwijl je online bent. Dus totaal...   Meer

Promotie×