FocusWriter

FocusWriter 1.4.3

Een uitgekleed, ontspannend schrijfprogramma

VOOR

  • Voeg je eigen achtergrondafbeelding toe
  • Creëer een werkruimte die comfortabel voor u is
  • Geen installatie vereist

TEGEN

  • Opent en bewaart alleen TXT-bestanden
  • Geen spellingscontrole

Uitmuntend
8

Brengt u veel tijd door met schrijven op uw pc? Voor veel mensen is Microsoft Word de standaardtoepassing voor het schrijven van tekst, maar het heeft veel meer functies dan de meeste mensen nodig hebben. Focus Writer is een lichtgewicht basistekstschrijver, ontworpen om vrij te zijn van de afleiding van complexe tekstverwerkingsprogramma's. In de modus Volledig scherm zijn er geen werkbalken van vensters, alleen een achtergrond en uw tekst - dus het kan mensen helpen die zich moeten concentreren

Focus Writer kan een venster of een volledig scherm bevatten en het lint met knoppen bovenaan verschijnt wanneer u met de muis over het gebied beweegt. De basisfuncties omvatten een zoekgereedschap - u kunt zoeken naar een woord in uw tekst en het vervangen. Met de knop 'Thema's' kunt u aangepaste thema's maken, met uw eigen achtergrond, lettertype, enzovoort. In voorkeuren kunt u automatische opslag inschakelen en ook doelen voor de dag instellen - per tijd of aantal woorden, handig voor professionele schrijvers. Als u de muisaanwijzer over de onderkant van het venster beweegt, wordt een ander lint weergegeven met basisinformatie over het bestand: titel, aantal woorden, percentage van het dagelijkse doel en de tijd.

Als je complexe opmaak nodig hebt, of als je afbeeldingen of tabellen aan je werk wilt toevoegen, dan is dit in niet de juiste toepassing Focus Writer alleen voor tekst en niets anders dat geschikt is voor schrijvers, maar waarschijnlijk te beperkt zal zijn voor veel mensen. Het bevat ook geen spellingscontrole. Desondanks werkt Focus Writer, als je een afleidingsvrij schrijfprogramma nodig hebt, erg goed, en de aanpassingsgereedschappen zijn erg goed.

Focus Writer helpt een rustige sfeer op uw computer te creëren, perfect om zonder afleidingen te schrijven.

FocusWriter

Download

FocusWriter 1.4.3

Beoordelingen about FocusWriter

Promotie×