Foxit PDF Reader

Foxit PDF Reader 6.0.2.0413

Draagbare versie van de snelle, lichte PDF-viewer

VOOR

  • Eenvoudig te gebruiken interface met ondersteuning voor tabbladen
  • Geen installatie vereist
  • U kunt pagina's annoteren
  • Licht op middelen

TEGEN

  • Geannoteerde pagina's krijgen een watermerk als u ze opslaat

Uitmuntend
8

Foxit Reader Portable is de lichtgewicht en draagbare versie van Foxit Reader . PDF (Portable Document Format) is nu een van de meest alomtegenwoordige documentformaten op het net. Het probleem is dat Adobe Reader zowel omvangrijk als traag is.

Foxit Reader Portable is daarentegen licht en snel. Het bewijs zit in de smaak voor starters - vergelijk Foxit Reader Portable's 8.5MB met Acrobat's meer dan 320MB en je kunt zien waarom het documenten in een handomdraai opent. De sleutel is dat Foxit Reader Portable niet al die vervelende splash-up schermen, eindeloze creditslijsten en plug-ins heeft - en het feit dat het niet geïnstalleerd hoeft te worden, natuurlijk!

De interface van Foxit Reader Portable is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. U hebt verschillende werkbalken beschikbaar, die u naar wens kunt weergeven of verbergen en waarmee u toegang hebt tot alle beschikbare hulpprogramma's: zoomen, tekstselectie, beeldmomentopname, zoekfunctie, rotatie of weergave op volledig scherm, onder andere. Er is een kleine advertentie in de rechterbovenhoek, maar u kunt deze deactiveren door naar het menu Beeld te gaan en de optie Advertentie te deselecteren.

Een toegevoegde bonus in Foxit Reader Portable is dat je op verschillende manieren PDF-documenten annoteert door tekstfragmenten te markeren, te onderstrepen, uit te schakelen of zelfs persoonlijke opmerkingen toe te voegen.

Als u een klein, snel, stabiel en draagbaar alternatief voor Adobe Reader wilt, zoek dan niet verder: Foxit Reader Portable is wat u nodig hebt.

Gebruiksvriendelijke controle- en commentaartools XFA Form Filling Gratis spellingcontrole voor opmerkingen Veilige modus-instellingen in de installatie

Aanpassingen

  • Gebruiksvriendelijke controle- en commentaartools XFA Form Filling Gratis spellingcontrole voor opmerkingen Veilige modus-instellingen in de installatie
Foxit PDF Reader

Download

Foxit PDF Reader 6.0.2.0413

Beoordelingen about Foxit PDF Reader

Promotie×