Internet Explorer

Internet Explorer 7

U wilde het eenvoudiger en veiliger maken

VOOR

  • Sleeker interface
  • Goede RSS-integratie
  • Eenvoudig favorietenmenu
  • Browsen met tabbladen

TEGEN

  • Teleurstellend anti-phishing-filter
  • Ingewikkeld installatieproces
  • Geen drop-down weergave voor RSS-feeditems
  • Heeft de neiging te vertragen
  • Omarmt niet volledig de nieuwste webstandaarden

Goed
7

Net toen je dacht dat je een andere versie van Internet Explorer niet zou zien aan deze kant van de volgende ijstijd, komt Microsoft de wereld tegemoet met een volledig nieuwe versie van zijn almachtige browsing-app.
Het is zo lang geleden dat veel internetgebruikers het zat waren om te wachten tot Microsoft zijn technologie zou updaten en ergens anders had gekeken - voornamelijk in de richting van Firefox.
Nu is de grote, slechte koning van de browserwereld niet in de stemming om zijn kroon te zien worstelen, maar kan hij genoeg doen om zijn deserteurs terug te winnen?
Om te beginnen is de nieuwe gestroomlijnde interface absoluut een verbetering.
Microsoft heeft in feite de menubalk teruggetrokken en alle gereedschappen en functies verborgen in een reeks compacte pictogrammen, subtiel geplaatst in de rechterbovenhoek van de interface.
Hiermee kunt u pagina's in een zeer grote kijkruimte bekijken. IE heeft ook eindelijk besloten om browsen met tabbladen te ondersteunen. Het bevat een 'Nieuwe tabblad'-knop voor direct openen, plus een ingenieuze' Quick Tabs'-knop, die miniaturen van al uw geopende tabbladen in één scherm opent en, in tegenstelling tot Firefox, heeft IE 7 eigenlijk een knop sluiten op elk tabblad.
U kunt zelfs groepen tabbladen opslaan als uw startpagina, zodat ze allemaal worden gestart bij het opstarten. We hebben ook de afdrukvoorbeeldtool gewaardeerd, die de pagina aanpast aan uw papierformaat.

IE 7 heeft de manier verbeterd waarop RSS wordt geïntegreerd. Wanneer u een site tegenkomt die RSS ondersteunt, verandert het pictogram in de werkbalk zijn karakteristieke oranje.
Klik erop en u wordt naar een pagina geleid die alle feeds voor die website onthult. Klik gewoon op de koppeling "Abonneer u op deze feed" om deze aan uw favorieten toe te voegen.
U kunt zich ook abonneren door op het kleine sterpictogram aan de linkerkant te klikken. In tegenstelling tot Firefox is er echter geen dropdown-weergave van elk item in een feed.
Het favorietencentrum, geopend door op het grote sterpictogram te klikken, is verdeeld in favorieten, feeds en geschiedenis.
Beveiliging is meestal een van de kenmerkende zwakke plekken van IE.
Afgezien van een pop-up blocker, verspert versie 7 ook een anti-phishing-filter. Om het te proberen, hebben we bekende phishing-sites geopend die zijn gepubliceerd op Phishtank . Tot onze teleurstelling rapporteerde het filter de meeste van hen niet. Phishing-beveiliging is misschien niet de sterkte van IE 7, maar de browser bevat tenminste beveiligingsprotocollen SSL 2.
0 en 3. 0 en TLS 1. 0, net als Firefox.
Voor al zijn verbeteringen is IE nog steeds verre van perfect. Net als Firefox slaagt IE er niet in de Acid2-test te doorstaan ​​en wordt zelfs de nieuwste standaarden niet ondersteund.
We vonden IE te vertragen en te slepen bij het openen van nieuwe tabbladen, het gedeelte hulpmiddelen en het toepassen van nieuwe instellingen. U kunt een groot aantal leveranciers van zoekmachines en add-ons toevoegen van de Microsoft-website , maar ze zijn nog steeds veel minder in vergelijking met de Mozilla-extensies voor Firefox.
Bovendien is IE 7 eigenlijk beperkt tot degenen onder u die XP SP2 hebben en om wat voor reden dan ook moet u uw antivirus uitschakelen en uw pc opnieuw opstarten om het op de juiste manier te installeren.

Internet Explorer

Download

Internet Explorer 7

Beoordelingen about Internet Explorer

Promotie×