Instagram

Instagram BETA

Officiële Instagram-app voor Windows Phone

Met Instagram BETA voor Windows Phone maak je foto's, voeg je speciale effecten toe en deel je je kiekjes met familie en vrienden via Instagram of andere sociale netwerken.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Slimme interface
  • Veel filters
  • Live Tile-support voor meldingen
  • Snel zoeken naar gebruikers
  • Delen met veel sociale netwerken

TEGEN

  • Geen video's opnemen
  • Geen auto-straighten

Goed
7

Met Instagram BETA voor Windows Phone maak je foto's, voeg je speciale effecten toe en deel je je kiekjes met familie en vrienden via Instagram of andere sociale netwerken.

Wat je wel en niet kunt met Instagram BETA

De officiële Instagram-app voor Windows Phone heeft grotendeels dezelfde mogelijkheden als de Instagram-client voor iOS en Android. Je gebruikt de app om je vrienden op Instagram te volgen en je eigen foto's te maken, bewerken en uploaden.

Het verschil tussen Instagram BETA voor Windows Phone en de iOS- en Android-versies is dat je geen video's kunt opnemen en uploaden, wat erg jammer is. Uiteraard gaat het hier om een beta-uitgave en de ontwikkelaar heeft aangegeven video-functies toe te voegen in nieuwe releases. Wil je toch graag Instagram video's maken met je Windows Phone, dan raden we 6tag aan.

Instagram staat bekend om zijn filters die je foto's er hip en artistiek uit laten zien. Instagram BETA voor Windows Phone heeft 20 verschillende filters.

Naast het toevoegen van filters heeft Instagram BETA voor Windows Phone de volgende functies: Scale and Crop, Rotate, Frame, Blur en Brightness. In tegenstelling tot de Android-versie, heeft Instagram BETA voor Windows Phone geen auto-straightening tool.

Mooi design

Instagram BETA heeft een slimme interface die makkelijk te gebruiken is. Het maken van foto's gaat echter via de camera-app van je telefoon. Toch voelt het als een naadloze ervaring.

De app heeft Live Tile-support voor meldingen, dus zie je direct alle activiteiten rondom foto's die je hebt geüpload. Het is niet mogelijk om te bepalen welk type meldingen je ontvangt.

Conclusie 

Instagram BETA is nog niet helemaal af en dat merk je vooral aan het ontbreken van video-ondersteuning. De app is echter prima geschikt om stijlvolle foto's te maken, bewerken en delen met de grote Instagram-community.

Instagram

Download

Instagram BETA

Beoordelingen about Instagram

Promotie×