IObit Uninstaller

IObit Uninstaller 8.0.2.19

IObit Uninstaller

VOOR

 • Overzichtelijk menu
 • Verwijdert meerdere programma's tegelijk
 • Verwijdert toolbars
 • Lichte, efficiënte applicatie

TEGEN

 • Niet alle filters werken

Uitmuntend
8

Met het gratis programma IObit Uninstaller verwijder je applicaties van je pc. Je kiest tussen normale of grondige deïnstallaties en ook hardnekkige toolbars moeten eraan geloven.

Gewoonlijk verwijder je programma's via het configuratiescherm van Windows, maar soms is er van een applicatie geen spoor te bekennen. Zelfs als het wel lukt, blijven er vaak nog allerlei sporen achter in systeemmappen.

IObit Uninstaller gaat veel grondiger te werk. Het verwijderen gaat in 3 stappen. Desgewenst creëer je eerst een herstelpunt, zodat je de actie later ongedaan kunt maken. Daarna verwijder je het doelwit via de normale deïnstallatiemodule van dat programma. Wederom optioneel haal je tenslotte nog vlug een bezem door het register - de instellingendatabase van Windows - waar waarschijnlijk troep is achtergebleven.

IObit Uninstaller's fraaie menu biedt een duidelijk overzicht. De lijst geeft standaard al je programma's weer, maar links filtert het bijvoorbeeld op toolbars of recent toegevoegde applicaties. Wil je meerdere apps tegelijk verwijderen, dan vink je de optie 'Batch Uninstall' aan. IObit Uninstaller levert prima resultaat en de opruimer doet weinig onder voor Revo Uninstaller, een gevestigde naam op dit gebied. Wel wijzen wij erop dat IObit Uninstaller zélf niet installeerbaar is, maar slechts uitvoerbaar via een exe-file.

IObit Uninstaller is een fijne oplossing voor het verwijderen van eigenzinnige applicaties. De digitale vuilnisman biedt een duidelijk overzicht en gaat op efficiënte wijze te werk.

Verwijdert onnodige apps snel en ondersteunt Win8 Metro Apps en kwaadaardige plug-ins deïnstallatie

IObit Uninstalle is een gratis systeem hulpprogramma dat gebruikers kan helpen met het volledig verwijderen van onnodige applicaties en plug-ins. Geïntegreerd met up-to-date deinstallatie technologie, IObit Uninstaller 4 helpt u met het verwijderen van ongewenste programma’s en browser plug-ins/toolbars, zelfs wanneer dit niet lukt met Windows “Add or Remove Programs”. De nieuw toegevoegde Windows Apps Module helpt u zelfs met het verwijderen en deinstalleren van de voorgeïnstalleerde Win8 of Wind10 Apps en andere programma’s in Windows 10 Technische Preview. IObit Uninstaller 4 creeert een herstelpunt voor elke deinstallatie en verzorgt een beter management voor deze herstelpunten.

+ Ondersteunt directe gedwongen deinstallatie door het slepen van het programma bestand of snelkoppeling naar het bureaublad icoon van IObit Uninstaller.

+ Versterkte bestand shredder om 5000 bestanden tegelijk te vernietigen.

+ Verbeterde Krachtige Scan applicatie om resten grondiger te verwijderen.

+ Namen van herstelpunten zijn geoptimaliseerd om duidelijk en expliciet te zijn.

+ Gemelde bugs hersteld.

IObit Uninstaller

Download

IObit Uninstaller 8.0.2.19

Beoordelingen about IObit Uninstaller

 • door Anonymous

  Efficient, makkelijk en snel.
  Efficient, makkelijk en snel. Veel beter dan de Windows uninstaller want je kan me...   Meer

 • door Anonymous

  Iedere pc gebruiker met 2 linkerhanden kan dit doen.......
  Iedereen kan het. Doet wat hij moet doen. houdt je re...   Meer

 • door Anonymous

  efficient.
  makkelijk te installeren gebruiksvriendelijk gratis simpel en effectief overzichtelijk ruimt ook de ...   Meer

 • door Anonymous

  Zeer gebruiksvriendelijke TOOL dat doet wat het moet doen!.
  No Nonsens Tool! Zeer overzichtelijk, gebruiksvriend...   Meer

Promotie×