iOS 10

iOS 10 voor iPhone

Alles waar je ooit van hebt gehouden, is nog beter geworden

iOS10 is het nieuwste besturingssysteem in de revolutionaire reeks besturingssystemen van Apple voor zijn mobiele apparaten, die zich al in 2012 uitstrekten.

Deze iteratie maakt verbeteringen aan de interface voor zowel stijl als leesbaarheid, voegt nieuwe functies toe en brengt enkele veranderingen aan die in het begin misschien vreemd lijken, maar die uiteindelijk uiteindelijk ten goede komen aan gebruikers.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Voegt veel nieuwe functies toe
  • Snel en gestroomlijnd
  • Bekend genoeg om gemakkelijk te gebruiken
  • Geweldig voor app-ontwikkelaars

TEGEN

  • Niet compatibel met oudere apparaten

iOS10 is het nieuwste besturingssysteem in de revolutionaire reeks besturingssystemen van Apple voor zijn mobiele apparaten, die zich al in 2012 uitstrekten.

Deze iteratie maakt verbeteringen aan de interface voor zowel stijl als leesbaarheid, voegt nieuwe functies toe en brengt enkele veranderingen aan die in het begin misschien vreemd lijken, maar die uiteindelijk uiteindelijk ten goede komen aan gebruikers.

Hoe meer dingen veranderen ...

De eerste keer dat een terugkerende gebruiker iOS10 opstart, zullen ze waarschijnlijk verrast zijn. "Slide to Unlock" is nu "Press to Unlock" - een zet die hand in hand gaat met Apple's groeiende voorliefde voor aanraakgebaseerde beveiliging, en dat komt goed overeen met de andere moderniseringsinspanningen die u zult vinden in iOS10.

De randen van dingen zijn bijvoorbeeld afgerond, meer als bellen dan blokken, dus hoewel ze dezelfde informatie bevatten, is het vaak gemakkelijker om een ​​grote hoeveelheid informatie te lezen, met minder verspilling van schermruimte. Meldingen zijn hetzelfde als altijd, behalve voor de toevoeging van "rich notifications" - afbeeldingen en video die meer informatie bieden. Veel van deze ideeën zijn niet ongehoord, maar ze zijn nieuw voor iOS en verwelkomen verbeteringen.

Met name iOS10 is compatibel met bijna alle Apple iPhone- of iPad-apparaten die na 2012 zijn uitgebracht . De iPhone 4S en iPad 2 zijn beide echter incompatibel, net als de iPad mini en touch. De meeste apparaten die niet met 10 kunnen worden gebruikt, zijn gebaseerd op een oudere "A5X" CPU-architectuur. Dit betekent dat ontwikkelaars uiteindelijk de vrijheid hebben om nog betere apps te maken die profiteren van moderne Apple-hardware.

Met andere woorden, dit is hetzelfde iOS als eerder, maar veel verbeterd. De veranderingen die Apple heeft aangebracht zijn bescheiden, maar waarschijnlijk noodzakelijk.

Iets nieuws

Een gebied waar Apple altijd uitblonk in zijn gebruikersinterface. Door hun first-party apps het alleen gebruiken waard te maken en ze aanzienlijk bij te werken door middel van kernveranderingen in iOS zelf, creëert Apple een samenhangende, kwaliteitsvolle ervaring. En het is deze keer net zo waar.

Laten we de hierboven genoemde bubbels als voorbeeld nemen. Dezelfde afgeronde hoeken die u in de interface ziet, zijn onderdeel van Berichten. U kunt uw berichten verzenden in verschillende stijlen van tekstballonnen. En u kunt verborgen afbeeldingen of berichten verzenden om met een veeg te worden onthuld. Deze functies lijken klein, maar ze zijn zorgvuldig ontworpen als onderdeel van een update voor een grotere "mega-app" - voor iOS zelf.

Er zijn andere enorme verbeteringen geweest. Kaarten nemen nu reserveringen aan en hebben daarnaast een belangrijk herontwerp gezien. Siri is compatibel met andere apps. Het volstaat om te zeggen, 10 brengt veel welkomstwijzigingen met zich mee.

Eerst een gebruikerservaring en al het andere als tweede

Als die kop als een negatieve manier klinkt om deze recensie te beëindigen, weet u zeker dat dit niet zo is. Het is net zo accuraat om te zeggen dat met de nieuwste ervaring van iOS10 al het andere op natuurlijke wijze op zijn plaats is gevallen.

Apple heeft het wiel niet opnieuw uitgevonden, om zeker te zijn: het is dezelfde interface die een iPhone- of iPad-eigenaar eerder heeft gebruikt, die net iets sneller is gemaakt , gewoon een beetje vloeiender en met een aantal uitstekende nieuwe functies . Als zodanig is het een goede upgrade voor iedereen met een apparaat dat het kan uitvoeren.

Beoordelingen about iOS 10

Promotie×