Opera Free VPN

Opera Free VPN voor iPhone

Opera Free VPN - De virtuele locatiewisselaar

Een gratis hulpprogramma-app, Opera Free VPN- functies door advertentie trackers te blokkeren en stelt gebruikers in staat om hun virtuele locatie met gemak te veranderen . Dit betekent dat meer inhoud kan worden gedeblokkeerd, waardoor u bijna overal toegang heeft tot de door u gekozen websites.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Wijzig eenvoudig uw virtuele locatie
  • Toegang tot het hele internet
  • Fantastische anti-tracking software

TEGEN

  • Deze app ondersteunt geen torrent-achtige downloads
  • Het wordt soms gedeactiveerd als de internetverbinding is verbroken en moet handmatig worden gereset

Een gratis hulpprogramma-app, Opera Free VPN- functies door advertentie trackers te blokkeren en stelt gebruikers in staat om hun virtuele locatie met gemak te veranderen . Dit betekent dat meer inhoud kan worden gedeblokkeerd, waardoor u bijna overal toegang heeft tot de door u gekozen websites.

Virtueel privé-netwerken gemakkelijk gemaakt

Zodra Opera Free VPN naar uw apparaat is gedownload, krijgt u behoorlijk wat functies. Ten eerste kunt u hiermee verbinding maken met een betrouwbare VPN-service (Virtual Private Network). De makers beweren dat het een van de snelste gratis VPN's in de buurt is. Bovendien biedt de software gebruikers een volledig ongeautoriseerd toegangsniveau tot niet minder dan vijf virtuele locaties . Gebruikers kunnen kiezen waar ze willen lijken, zelfs als ze helemaal niet op die locatie zijn. Hoewel de service op dit moment slechts vijf virtuele locaties biedt, hebben de uitgevers gezegd dat er meer zullen volgen. Dit zou moeten betekenen dat uw niveau van anonimiteit en cyberbeveiliging van locatiegebonden volgsoftware wordt vergroot. De app biedt ook de mogelijkheid om het beveiligingsniveau van het Wi-Fi-netwerk van uw verbinding te bepalen . Het heeft verbindingsversleuteling die een niveau van bescherming tegen cyberbedreigingen biedt terwijl u draadloos met de lokale Wi-Fi-service communiceert. Ideaal voor iedereen die zijn of haar persoonlijke gegevens serieus neemt en die niet houdt van bijgehouden te worden terwijl ze op het internet surfen, bevat Opera Free VPN ook een ingebouwde advertentietracker en -blokker . Dit deel van het hulpprogramma zorgt ervoor dat adverteerders geen kennis over u kunnen opdoen via uw bewegingen op internet.

Blijf in de virtuele schaduwen

Wanneer u tegenwoordig op internet surft, worden zoveel gegevens verzameld over uw interesses en toegangspunten. Met deze informatie kan marketing op u worden gericht. Opera Free VPN verwart de trackers en adverteerders doordat u vanaf virtuele punten toegang hebt tot internet, zodat het bijna onmogelijk wordt voor hen om te vertellen wie u bent. Een ander belangrijk onderdeel van het gebruik van een VPN-service is dat u vanuit een ander territorium op het internet lijkt te kunnen surfen. In sommige landen zijn op internet gebaseerde services alleen zichtbaar voor mensen op die locatie, zoals bijvoorbeeld het streamen van nationale tv-kanalen. Met een vrij beschikbare VPN kunt u eenvoudig toegang krijgen tot die services, waardoor er veel meer inhoud beschikbaar komt op uw apparaat . Wanneer u verbinding maakt met een openbare Wi-Fi-service, in tegenstelling tot een privé gecodeerde, kunnen sommige van uw persoonlijke gegevens ook worden vastgelegd. De handige VPN-service van Opera betekent dat uw communicatie via een openbare dienst volledig gecodeerd blijft zodat niemand u kan bespieden. Perfect voor zowel smartphonegebruikers als tablets. Deze hulpprogramma-app is eenvoudig te gebruiken en vereist niet veel technische kennis. Het wordt gepubliceerd door een bedrijf met een geschiedenis van twintig jaar web-apps met internetondersteuning.

Privacy beschermd?

Over het algemeen is dit een goede app voor mensen die regelmatig openbare netwerken gebruiken, maar het heeft een beperkte aantrekkingskracht op mensen die alleen verbinding maken via hun eigen wachtwoordbeveiligde wifi. Desondanks maken de adblocker en de mogelijkheid om inhoud te bekijken die anders niet beschikbaar zou zijn, het uitermate handig.

Opera Free VPN

Download

Opera Free VPN

Beoordelingen about Opera Free VPN

Promotie×