Excellent
9

PCKeeper is een programma waarmee je de conditie van je pc bijschaaft. Het scant je computer op zoek naar eventuele problemen en strijkt de gevonden oneffenheden glad zodat jij een stuk prettiger met je pc werkt. Zit je veel achter je computer dan loop je onvermijdelijk het risico dat prestaties achteruit gaan, met PCKeeper repareer je de opgelopen schade.

PCKeeper is als een Zwitsers zakmes; klein van stuk, maar vol gereedschappen. Het scant je schijven, de registers (de databases die je besturingssysteem draaiende houden) en de instellingen. Na de speurtocht krijg je een duidelijk overzicht met alle aanwezige kwalen. Daarna geef je aan welke storingen PCKeeper moet verhelpen. Zelfs virussen zijn niet veilig voor deze alleskunner.

De applicatie lost niet alleen problemen op, het zoekt ook naar verbeterpunten. Zo defragmenteer je de harddisk, deïnstalleer je software en 'vernietig' je ongewenste bestanden. Met 3 gigabyte aan online opslagruimte en een antidiefstal-toepassing mag je PCKeeper met recht een totaaloplossing noemen. Hier op de redactie waren we erg gecharmeerd van AVG PC Tuneup, maar PCKeeper doet zeker niet onder voor dit programma.

PCKeeper is de handige hulp voor je pc. Het speurt problemen en aandachtspunten op en optimaliseert zo de prestaties van jouw systeem.

PCKeeper Live

Download

PCKeeper Live 2.2.1638

Beoordelingen about PCKeeper Live

  • door Anonymous

    Waardeloos.
    Programma doet niets anders dan reclame maken. Het lost geen probleem op voordat je een duur abonnem...   Meer

Promotie×