Picasa

Picasa for Mac 3.9.141

Google's alternatief voor iPhoto

VOOR

  • Veel effecten
  • Ontzettend uitgebreid
  • Films maken
  • Koppelt met diverse afdrukservices

TEGEN

  • Geen

Essentieel
10

Picasa bewerkt, deelt en organiseert je foto's. Naast het toevoegen van talloze filters en fotoreparaties heeft de gratis software nog veel meer in huis. Zo is de functie voor het verwijderen van rode ogen echt ontzettend handig. Je leest in ons blogartikel 'Rode ogen verwijderen met Picasa' meer hierover.

Afbeeldingen bewerken in Picasa


Google presenteert bij Picasa de functies Indelen, Bewerken, Maken en Delen. Je beheert met de software je foto's en Picasa zoekt op je harde schijf verloren of vergeten foto's in een oogwenk op.

De functies voor het bewerken van foto's zijn ontzettend uitgebreid. Denk hierbij aan het verwijderen van krassen, vlekken of rode ogen en het corrigeren of bijsnijden van je afbeeldingen. Naast het uploaden van al je foto's voeg je deze even gemakkelijk toe aan je blog of YouTube-account.

Foto's publiceren


De bewerkte foto's zet je moeiteloos in een diashow, collage of film. Picasa toont de gevonden foto's in heldere mappen en tovert met één klik een album om tot film. Heb je daarnaast Picasa openstaan dan maak je met één druk op de printscreen-knop een schermafdruk. De software integreert naadloos met de online versie Picasa Web Albums, waar je foto's via je mobiele telefoon of Gmail-account parkeert.

Picasa heeft een wonderbaarlijk arsenaal aan mogelijkheden in huis. Het is hierdoor een complete fotobewerker geworden en een prima alternatief voor iPhoto. Dit is geen eenvoudige plakboek-software maar een opstap naar serieuze grafische bewerking.

Picasa

Download

Picasa for Mac 3.9.141

Beoordelingen about Picasa

  • door Anonymous

    Ideaal programma op sync na.
    Toch paar nadelen: (1) Gezichtsherkenning levert een losse lijst met contactperso...   Meer

Promotie×