PUBG Mobile lite

PUBG Mobile lite voor Android

Een populair spel dat geoptimaliseerd is om te werken aan minder capabele apparaten

PUBG Mobile Lite is een lichtere, zuinige versie van het populaire mobiele PUBG-spel. Deze lichtere versie, die nu bijna 340 MB groot is, werd voornamelijk gebruikt voor apparaten met beperkte hardwaremogelijkheden. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Speelt soepel
  • Apparaten met minder RAM zouden nu geen problemen moeten hebben

TEGEN

  • De functieset heeft een hit genomen
  • Niet wereldwijd beschikbaar

PUBG Mobile Lite is een lichtere, zuinige versie van het populaire mobiele PUBG-spel. Deze lichtere versie, die nu bijna 340 MB groot is, werd voornamelijk gebruikt voor apparaten met beperkte hardwaremogelijkheden.

Recht van de vleermuis

Bij het opstarten van het spel, zou visuals vergelijkbaar met het originele spel je als eerste raken. Het splash- en inlogscherm zijn vrijwel identiek, inclusief het matchmakingscherm. Als je al een tijdje PUBG Mobile speelt, zou je de omgeving in deze lichtere versie heel vertrouwd moeten vinden. De dynamiek van de gevechten royale is ook een beetje veranderd, dankzij de introductie van een kleinere eilandkaart. Om nog maar te zwijgen, er zijn soortgelijk ogende huizen, weelderig groen, voertuigen en vuurtorens, enz. Verspreid over de kaart.

Dezelfde gameplay

De gameplay van PUBG Mobile Lite is vergelijkbaar met de bovenliggende variant, waarin je zou strijden om te overleven in een gesloten omgeving. Dit is geen gemakkelijke taak, vooral als er veel andere spelers zijn om mee om te gaan in de ruimte. Je hebt echter nogal wat wapens, uitrusting en voertuigen om andere spelers te verslaan en overwinnaar te worden. Met deze verwaterde variant heeft u maximaal 40 personen in de gesloten omgeving. De essentie van het originele spel is echter intact gebleven. En dankzij Unreal Engine 4 zijn de graphics van de game best prijzenswaardig voor een lite-applicatie.

PUBG Mobile lite

Download

PUBG Mobile lite 1.0

Beoordelingen about PUBG Mobile lite

Promotie×