Reiboot

Reiboot voor Windows

Gratis iPhone-herstelsoftware

ReiBoot is een gratis herstelservice voor iPhone. Maak verbinding via een pc om veelvoorkomende problemen op te lossen, zoals bevriezen, vastzitten in de herstelmodus en meer.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Gratis download
  • Eenvoudige bediening

TEGEN

  • Paywall voor geavanceerde functies
  • Mogelijk onverenigbaar met sommige modellen

ReiBoot is een gratis herstelservice voor iPhone. Maak verbinding via een pc om veelvoorkomende problemen op te lossen, zoals bevriezen, vastzitten in de herstelmodus en meer.

Hulp bij zelfhulp

Zoals iedereen die eerder problemen had met zijn iPhone kan getuigen, kunnen bevroren en vergrendelde schermen vaak resulteren in een reset en gegevensverlies of een lange reis naar de Apple Store. ReiBoot heeft tot doel deze veelvoorkomende fouten te verhelpen met een gratis en eenvoudig te navigeren hulpmiddel dat gratis beschikbaar is om te downloaden. De software detecteert automatisch een iPhone wanneer deze op een pc is aangesloten en eventuele problemen die zich kunnen voordoen, en suggereert fixes die met een enkele klik kunnen worden toegepast. Fouten zoals continu opnieuw opstarten, bevroren schermen en vastzitten in hoofdtelefoonmodus kunnen binnen enkele minuten worden opgelost zonder technische kennis of vaardigheid. Deze ongelooflijk nuttige service kan een echte redder in nood zijn en verdient lof voor het opslaan van talloze iPhones, maar veel van de beste functies bevinden zich achter een paywall. Alleen premium abonnees van ReiBoot hebben toegang tot veilig downgraden, het wijzigen van toegangscodes en het maken van back-ups van informatie. Desondanks is de basisversie nog steeds krachtig genoeg in noodsituaties voor de meeste gebruikers.

Weer tot leven

ReiBoot is een krachtige iPhone-herstelservice voor zelfbediening die automatische fixes combineert met eenvoudige bediening.

Reiboot

Download

Reiboot 2017

Beoordelingen about Reiboot

Promotie×