Samsung Smart Switch

Samsung Smart Switch voor Windows

Naadloos overdragen van al uw oude telefooninhoud naar uw nieuwe apparaat

Samsung Smart Switch is een reeks hulpprogramma's waarmee u al uw apps en gegevens naadloos van uw oude apparaat naar uw nieuwe telefoon kunt overbrengen.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Eenvoudige methode om oude telefooninhoud te verplaatsen
  • Werkt ook voor niet-Galaxy-apparaten

TEGEN

  • Dit is niet het enige hulpmiddel in de buurt
  • Overdrachtssnelheden kunnen soms traag zijn

Samsung Smart Switch is een reeks hulpprogramma's waarmee u al uw apps en gegevens naadloos van uw oude apparaat naar uw nieuwe telefoon kunt overbrengen.

Eenvoudige installatie

De procedure voor het downloaden en installeren van de tool is redelijk eenvoudig en is van toepassing op zowel Windows-computers als Macs. Ga voor de link naar de officiële Samsung Smart Switch-website. Download de juiste link (Windows of Mac) en start het bestand. Na installatie zou de suite zichzelf standaard moeten starten. Het is ook eenvoudig om de tool op je Galaxy-telefoon aan te sluiten. De suite is best handig bij het synchroniseren van sms-gesprekken en andere content die meestal niet worden gesynchroniseerd door de verschillende cloudservices. De app helpt ook om van een iPhone naar Android-aangedreven Galaxy-telefoon over te schakelen. Als je geen Galaxy-telefoon hebt, kun je de app nog steeds gebruiken door de app te downloaden.

Flexibiliteit

Met Samsung Smart Switch hoeft u niet langer afzonderlijke bestandstypen afzonderlijk te verplaatsen. Bijna elk bestandstype, zoals afbeeldingen, video's, teksten, audio, enz. Kan worden verplaatst. De Switch-app is ook compatibel met Windows Mobile- en Blackberry-apparaten. U kunt ook informatie op verschillende manieren overdragen: draadloos, via een kabel of een desktop-app. De app werkt met alle versies van Android, Windows Mobile en Blackberry. Wat iOS betreft, begint de ondersteuning vanaf iOS 5, wat behoorlijk indrukwekkend is omdat bijna alle iPhone-gebruikers in latere iOS-versies zijn.

Samsung Smart Switch

Download

Samsung Smart Switch 1.0

Beoordelingen about Samsung Smart Switch

Promotie×