Soda PDF

Soda PDF 10

Veelzijdige lezer, bewerker en converter voor pdf-documenten

VOOR

  • Intuïtief Word-achtig menu
  • Goede bewerkingsfuncties
  • Sjablonen voor pdf-creatie
  • Veel geavanceerde functies

TEGEN

  • Weinig op aan te merken

Excellent
9

Soda PDF is een alleskunner op het gebied van pdf-documenten. Met de applicatie lees, creëer, bewerk en converteer je pdf-bestanden vanuit een intuïtief, Word-achtig menu.

Pdf -oftewel 'Portable Document Format'- is om goede redenen de wereldwijde standaard wat betreft printbare formaten. Een uitgeprint pdf-document ziet er namelijk altijd hetzelfde uit, ongeacht de gebruikte applicatie en het platform. Zoek je een programma om met dit bestandsformaat te werken, dan is Soda PDF een geschikte optie.

Het programma blinkt vooral uit op het gebied van bewerking. Je voegt eenvoudig tekst toe en plakt of knipt er op los. Ook plaats je zonder problemen afbeeldingen in een pdf'je. Soda PDF is bovendien erg overzichtelijk, dankzij het menu dat veel weg heeft van de Office 2010-applicaties. Ook op de andere vlakken presteert Soda PDF het prima. De interne reader (lezer) doet niet onder voor de concurrenten. Tevens levert Soda PDF goed resultaat als converter, of je nu een document van of naar doc, xls, html of jpg converteert.

Soda PDF is een aanrader voor ieder die veel met pdf-documenten werkt. Er zijn verscheidene uitstekende gratis pdf-applicaties beschikbaar, maar weinigen zijn zo allround als Soda PDF.

Beoordelingen about Soda PDF

Promotie×