Sophos Home

Sophos Home 1.1.3

.

Sophos Home beveiligt met detectie met en zonder handtekening en op gedrag-gebaseerde beveiliging (zero day), inclusief on demand scannen op malware, scannen op malware bij inschakeling, blokkeren van kwaadaardige URL's, phishing-beveiliging en detectie van mogelijk ongewenste apps.

Gebruikers van Sophos Home kunnen eenvoudig vanaf iedere internetbrowser de beveilgingsinstellingen beheren voor computers die zich waar dan ook bevinden. Voeg binnen een paar seconden computers toe, beheer beleidsregels en voer scans uit op iedere computer binnen het management. Er kan niet met de management-tools geknoeid worden door automatisch uitloggen en wachtwoordbeveiliging. Sophos Home beschermt gebruikers tegen online dreigingen en ongeschikte inhoud. Gebruikers kunnen toegang tot bepaalde sites blokkeren die ongepaste inhoud of kwaadaardige software bevatten.

In tegenstelling tot andere AV-oplossingen op de markt kunt u met Sophos Home de beveiliging van 10 computers vanaf iedere locatie eenvoudig beheren. Dit is ongecompliceerde beveiliging met de prestaties van zakelijke oplossingen. Hij beschikt ook over aan te passen internetfilters voor ouders, die normaal gesproken nooit te vinden zijn in gratis oplossingen. Alle bescherming die u nodig hebt, zonder onnodige add-ons. En er zijn geen reclames, pop-ups of prompts om creditcardinformatie in te vullen.

Sophos Home

Download

Sophos Home 1.1.3

Beoordelingen about Sophos Home

Promotie×