Subway Surfers

Subway Surfers 1.47.1

Op de vlucht voor de bewaker

VOOR

  • Vrolijke graphics
  • Eenvoudige besturing

TEGEN

  • Niet origineel

Goed
7

Subway Surfers is een gratis game waarin je het op het lopen zet. Je bent een jochie dat bijna gepakt wordt tijdens het graffiti-spuiten en daarom op de vlucht slaat.
Het rennen in Subway Surfers wordt voor je gedaan, het enige wat jij doet is zorgen dat je nergens tegenaan knalt. Door met je vinger naar links of rechts te vegen verander je van treinspoor (er lopen er 3 naast elkaar). Om te springen is een beweging naar boven voldoende en je maakt een sliding wanneer je jouw vinger naar onder sleept. Onderweg pak je muntjes op om nieuwe voorwerpen van te kopen, zoals een hoverboard (waarmee je sneller bent). Ren je tegen een trein of obstakel op dan komt de bewaker gestaag dichterbij.
Subway Surfers doet qua gameplay erg denken aan Temple Run. De graphics zijn wellicht iets vrolijker en ook het muziekje is blijmoedig, maar erg origineel is dit spel niet. Dat neemt niet weg dat Subway Surfers vrij verslavend is, helemaal als je de slag te pakken hebt.
Subway Surfers is een vermakelijke game waarin je je reflexen test. Ben je goed in dit spel dan beproef je automatisch ook je uithoudingsvermogen, want er komt pas een einde aan wanneer je faalt.

Subway Surfers

Download

Subway Surfers 1.47.1

Beoordelingen about Subway Surfers

Promotie×