Thunderbird Portable

Thunderbird Portable (en-US) 17.0.8

Neem je favoriete mailprogramma overal naar toe

VOOR

 • Automatische configuratie
 • Integreert alle mailtypes
 • Goede plug-ins beschikbaar
 • Ondersteunt Microsoft Exchange
 • Mail in tabbladen
 • Draagbare versie

TEGEN

 • Wij vonden ze niet

Essentieel
10

Mozilla Thunderbird Portable is een gratis e-mailprogramma van de makers van Firefox. Je integreert eenvoudig al je e-mailadressen in het handige programma, ook zijn er diverse uitbreidingen beschikbaar. Dit betreft de portable versie van het mailprogramma, dat op een USB-stick past waardoor je het overal mee naartoe neemt.

Mozilla Thunderbird Portable is één van de meest gebruiksvriendelijke e-mailprogramma's onder de zon. In combinatie met de add-on Lightning (een kalenderfunctie) biedt het pakket exact dezelfde functionaliteit als Microsoft's Outlook Express. Of krijgen we nóg meer voorgeschoteld?

De interface van Mozilla Thunderbird Portable is overzichtelijk en met een paar klikjes voeg je een e-mailadres toe. Thunderbird detecteert automatisch de SMTP-instellingen (de digitale regelgeving voor uitgaande mail) en zelfs je Hotmail-adres glijdt moeiteloos het programma in. Wees echter voorzichtig met het importeren van Hotmail, Thunderbird haalt al je (duizenden) mails van de server (ga naar onze Extra's om meer te leren over de gewenste instellingen).

Extra's voeg je gemakkelijk toe aan Mozilla Thunderbird. Zo is er de kalenderfunctie Lightning (handig voor afspraken) en het praktische Thunderbrowse, waarmee je webpagina's opent in Thunderbird. Functies die reeds beschikbaar zijn in Thunderbird, omvatten onder andere een spellingchecker, uitstekende zoekfunctie en prima filters voor het indelen van je mails. Daarnaast open je berichten desgewenst in tabbladen, wat het geheel nog overzichtelijker maakt.

Mozilla's Thunderbird Portable is zonder twijfel hét gratis e-mail alternatief. De software presenteert je mails in een prachtige interface, stukken helderder dan bijvoorbeeld Windows Live Mail. Het aanbod van add-ons is beperkt, maar het zijn stuk voor stuk pareltjes, die de functionaliteit aanzienlijk verbeteren. Mozilla Thunderbird verkiezen wij daarom boven veteraan -lees: digitale dinosaurus- Outlook Express.

Thunderbird Portable

Download

Thunderbird Portable (en-US) 17.0.8

Beoordelingen about Thunderbird Portable

 • Anonymous

  door Anonymous

  Geweldig, onmisbaar, zonder ben ik onthand!.
  Is gewoon geweldig! Ik gebruik het al jaren en kan echt niet zonder...   Meer

 • door Anonymous

  Geweldig.
  Ik werkte tot voor kort al 11 jaar met outlook express. Een maand geleden Thunderbird Portable gaan ge...   Meer

Promotie×