TuneWiki

TuneWiki 1.2.6.3

Songteksten bij je favoriete muziek

VOOR

  • Uitstekende songteksten-zoeker
  • Prima muziekspeler
  • Grote community

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Uitmuntend
8

TuneWiki is een gratis muziekspeler voor BlackBerry. De software zoekt daarnaast albumhoezen bij je muziek en trekt moeiteloos de songteksten van internet. Ook YouTube en webradio zijn geïntegreerd in het programma.

TuneWiki is een muziekspeler die je internetverbinding leent voor het ophalen van songteksten en albumhoezen. Deze speler vervangt min of meer de gewone muziekspeler maar voegt een aantal leuke sociale opties toe. Zo deel je met de TuneWiki-community je muzikale ervaringen met anderen.

TuneWiki toont een aantal pictogrammen op het scherm. Hier kies je onder andere muziek uit je collectie, webradio, YouTube of de TuneWiki Community. De community is groot, mede dankzij de goede ondersteuning van de software. TuneWiki is dan ook voor vrijwel elke mobiele telefoon beschikbaar. Zodra je de speler aanzet, zie je de interactiviteit. Gevonden songteksten rollen zelfs mee met de muziek, waardoor een karaoke-functie ontstaat.

TuneWiki noemt zichzelf 'Sociale muziekspeler' en dit is terecht. De enorme community en de vele gebruikers voegen toe aan de TuneWiki-ervaring. Hoewel Last.fm niet meer gratis is en 'scrobblen' (checken en tonen waarnaar je luistert) hierdoor minder populair, blijft de TuneWiki gemeenschap bestaan.

TuneWiki

Download

TuneWiki 1.2.6.3

Beoordelingen about TuneWiki

Promotie×