Yummysoup!

Yummysoup! 2.3.3

Je digitale kookboek en receptenuitwisselaar

VOOR

  • Recepten van externe sites importeren
  • Zelf recepten publiceren

TEGEN

  • Overwegend Angelsaksische recepten

Goed
7

Yummysoup! is een applicatie waarmee je recepten schrijft, deelt en beheert. De software vervult de rol van digitaal kookboek, maar dan met de nodige extra's.

Om te beginnen, biedt Yummysoup! een grote verzameling (Engelstalige) recepten. De database is flink en bovendien zijn de gerechten goed gecategoriseerd. Elke kok vindt er dus wel wat. Mocht je een echte keukenprins(es) zijn, dan voer je zelf recepten toe aan de Yummysoup!-database. Het aanpassen van bestaande recepten naar jouw smaak is trouwens ook een optie.

Yummysoupers geven ieder recept een waardering, waardoor je makkelijk de favorieten eruit pikt. Deze sla je handig op in mappen, die jezelf aanmaakt. Wanneer je je keuze gemaakt hebt, schrijf je de benodigde ingredienten voor jouw culinaire uitspatting op een Yummysoup! boodschappenlijstje.

Goh, wat handig, zo'n digitaal boodschappenlijkstje. Niet dus. Het is namelijk niet mogelijk de lijst automatisch te 'voeden' met jouw gekozen recepten.

Het recept voor deze software spreekt ons aan, maar de uitvoering smaakt ons niet. Waar zijn de ballen in de Yummysoup!? Wat ons betreft is 't programma niet interactief genoeg en mist het kansen om daadwerkelijk meer te zijn dan een digitaal kookboek. Yummysoup! kan nog heel wat leren van de interactieve receptensites van bijvoorbeeld de grotere Nederlandse supermarkten.

Yummysoup!

Download

Yummysoup! 2.3.3

Beoordelingen about Yummysoup!

Promotie×